Întâlnire cu compania Netrom Software

26/3/2019

Ești dornic să îți dezvolți competențele în IT și să cunoști modul de lucru dintr-o companie ce dezvoltă produse software?

 

Vino în Aula „Constantin Belea”, Miercuri, 27 Martie, la o întâlnire cu Compania NetRom.

 

Pe lângă întrebările pe care le poți pune despre concursul în desfășurare, NetRom Code Golf, vei afla că și în această vară NetRom îți oferă 2 programe prin care ai posibilitatea să înveți ultimele tehnologii de la experții noștri.

 

În perioada 24 iunie - 12 iulie, în cadrul companiei noastre se desfășoară programul de practică, NetRom {Summer} Camp, prin care poți lucra timp de 3 ore pe zi (3 zile pe săptămână, 3 săptămâni în total) la implementarea unei aplicații, cu sprijinul mentorilor noștri. 

 

Pentru cei ce doresc o experiență completă, în perioada 19 August – 13 Septembrie, desfășurăm programul de Internship, prin care timp de 1 lună poti lucra full time, trecând prin toate fazele dezvoltării unei aplicații. Acest program oferă oportunități de învățare mai ample, fiind, de asemenea, remunerat financiar.

 

Ambele programe oferă posibilitatea dezvoltării unei baze solide de cunoștințe practice prin care poți să îți formezi o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă mediul de lucru NetRom. 

 

Dacă dorești să aplici pentru oricare din aceste două programe, te poți înscrie pe http://www.netromsoftware.ro/student-registrationoricând între 25 Martie și 21 Aprilie.

 

Pentru mai multe detalii, te așteptăm pe 27 Martie, la ora 16:00, în Aula “Constanin Belea.