January, 1 1970

Festivitatea de premiere a celor mai buni studenţi ai Universităţii din Craiova

 

Conducerea Universităţii din Craiova are deosebita plăcere să vă invite, miercuri, 18 iunie 2014, ora 11.00, la Sala Albastră din sediul central (str. A.I. Cuza, nr. 13), la festivitatea de premiere a celor mai buni studenţi ai Universităţii din Craiova. În total, vor fi recompensaţi 52 de tineri (studenţi şi masteranzi) de la cele 10 facultăţi, din structura Universităţii din Craiova, care au obţinut premii la concursuri importante de profil.

Studenţii şi masteranzii vor fi recompensaţi cu diploma şi premii în bani. Astfel, cinci tineri vor primi marele premiu în valoare de 900 de lei, doi vor fi recompensaţi cu premiul de excelenţă. De asemenea, vor fi acordate 19 premii I în valoare de 900 de lei, 12 premii II, în cuantum de 700 de lei şi 18 premii 3 în valoare de 600 de lei.  În plus, conducerea Universităţii din Craiova va acorda şi trei premii speciale în valoare de 400 de lei.

Alăturat, se regăseşte lista completă cu numele studenţilor care urmează să fie premiaţi, precum şi concursurile la care au participat. 

 

Tabel premii studenti ucv


Vezi toate știrile